← Översikt
Marketing Automation Specialist logo

Marketing Automation Specialist

Vill du vara med och driva den digitala marknadsföringen i ett branschledande bolag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? Om du har erfarenhet av Marketing Automation och utveckling av kunddialoger då kan detta vara chansen för dig! 
 

Om jobbet

 

Som Marketing Automation Specialist har du en nyckelroll i vår fortsatta utveckling av automatiserad och datadriven kundmarknadsföring. I rollen arbetar du med att ta fram nya och vidareutveckla befintliga kunddialoger. Du är en central del i kedjan från idé till produktion och uppföljning. 

 

Vi använder Adobe Campaign för att utveckla kunddialogerna. Din uppgift är främst att vara verktygs-, data- och dialogspecialist. I rollen arbetar du både i lokala och nationella team med projektledare, produktspecialister, kommunikatörer, analytiker och representanter från andra länsförsäkringsbolag.

 

I rollen ingår bland annat att:

  • Arbeta datadrivet med kunddialoger och kampanjer
  • Föreslå alternativ och förbättringar till befintliga dialoger
  • Bygga och testa kunddialoger i verktyget
  • Effektivisera, optimera och förbättra kundflöden och dialoger
  • Löpande analysera och följa upp kampanjer och målgrupper
  • Vara expert i Adobe Campaign
  • Ta aktiv del i vår digitala marknadsföring, framförallt inom SEO och SEM

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid kontoret i Växjö med möjlighet att arbeta vid något av våra andra kontor i länet.

 

 

Vem är du?
 

Vi söker sig som är analytisk, gillar struktur och är noga med detaljerna. Du kombinerar teknik och analys med kreativitet, engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen. Som person vet du hur man bygger nätverk och trivs med att arbeta i team. Du har goda kunskaper i det svenska språket och lätt för att kommunicera både i tal och skrift.

 

För att lyckas i rollen ska du ha flerårig erfarenhet av marketing automation och vara väl bekant med digital marknadsföring och kunddialoger inom B2B och B2C. Du behöver tidigare ha arbetat med verktyg såsom Adobe Campaign. Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/IT eller digital marknadsföring ser vi som en fördel. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

 

Låter det intressant?
 

 

Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

 

Sista ansökningsdag via vårt HR-system: 31 maj. 

 

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta Björn Leifland, Kommunikations- och hållbarhetschef, telefon 0708-706712. Facklig representant är Anna Frobe Pettersson, telefon 0470-720137. 

 

I rekryteringsprocessen gör vi bakgrundskontroller på slutkandidater för att få en helhetsbild av dig som kandidat och din lämplighet för den tjänst du sökt. Bakgrundskontrollerna inkluderar bland annat drog- och alkoholtester via extern leverantör.

 

 

Sista ansökningsdag: 2024-05-31 

Länsförsäkring Kronoberg är en del av 23 självständiga bolag som är utspridda över hela Sverige. I Stockholm finns dessutom utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB, som de 23 bolagen äger tillsammans. Tillsammans bildar vi Länsförsäkringar med cirka 7200 ca 6400 medarbetare i hela gruppen.

Länsförsäkring Kronoberg består av cirka 140 medarbetare där majoriteten arbetar inom Bank & liv, Försäkringar eller Skadeservice. Vårt huvudkontor ligger i Växjö, men vi har även kontor i Älmhult, Ljungby samt Alvesta och Tingsryd.


Som anställd hos Länsförsäkring Kronoberg arbetar du med försäkringar, banktjänster och pensioner. Men framför allt arbetar du med människor.

Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.

För främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla även om tio år.

Här saknas innehåll

Företag

Länsförsäkring Kronoberg

Placering

Kronobergs län, Växjö

Bransch

Administration, Ekonomi/Finans/Försäkring, Marknad/Kommunikation

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

31 maj 2024

Kontaktinformation

Björn Leifland

0708-706712Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela