← Översikt
Utvecklingsingenjör-värmepump och kylaggregat logo

Utvecklingsingenjör-värmepump och kylaggregat

Är du en serviceinriktad person med ett brinnande intresse för teknik och energi?

Då kan vi ha tjänsten för dig.


Vi expanderar och söker dig som lockas av möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss.


IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat med integrerade kylmaskiner och värmepumpar. Med huvudkontor och produktion i Växjö sysselsätter vi i dagsläget ca 450 personer och omsätter 1800 Mkr. Idag har vi flera säljkontor i Sverige samt exportförsäljning genom flertalet dotterbolag och partners.


Behovet i Europa av nya energieffektiva kylmaskiner och värmepumpar integrerade i luftbehandlingsaggregat är stort och växer starkt. Energieffektivisering av byggnader med värmepumpar är viktigt för att minska deras energianvändning och på så sätt bidra till att nå klimatmålen.

Vi erbjuder ett varierande arbete inom konstruktion, produktutveckling och testning. Nya produkter konstrueras och testas kontinuerligt i vårt nybyggda labb för att säkerställa kvalité och prestanda.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla framtidens kylaggregat och värmepumpar med framtidens köldmedier. Du kommer att arbeta med produktutveckling, utvärdera och testa nya konstruktionslösningar i labb och med vår produktion samt ge tekniskt stöd och support till produktionen, våra säljare och kunder. Självständigt utförda arbetsuppgifter varvas med arbete i team med bra driv.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och relevant utbildning för tjänsten. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du är engagerad och driven i din roll. Dessutomo är du en person som har lätt för att samarbeta. 


Om du har erfarenhet inom 3D-Cadmodellering, Inventor (eller liknande program), luftbehandling, kylteknik och energiteknik ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.


För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, har roligt och känner stolthet över att jobba på IV Produkt. Som privatägt bolag arbetar vi långsiktigt och strävar efter att skapa ett bra arbetsklimat där varje individ får möjlighet att växa.


Vi expanderar stort i Sverige och utomlands, vilket gör det möjligt att växa med oss.


Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal eller om du har fler frågor om tjänsten.

Mattias Sjöberg, VD, 0470-75 88 60

Fredrik Wolff, Teknisk chef, 0470-75 88 36

Jan Magnusson, Produktchef Kyla- och värmepump, 0470-75 88 37Sedan 1969 har vi jobbat för en hållbar framtid. Vi utvecklar och tillverkar luftbehandlingsaggregat som sparar energi och skapar bra inomhusklimat för tusentals skolor, arbetsplatser, sjukhus, bostäder och andra byggnader runt om i Europa. Med huvudkontor, produktion och ägare i Växjö präglas verksamheten av långsiktiga visioner och korta beslutsvägar. Vår långa erfarenhet har gett oss ovärderliga insikter som i kombination med innovativt tänkande och beprövade metoder driver utvecklingen framåt. Hos oss möts du av engagerade medarbetare som gärna delar sin kunskap med dig. Vi fortsätter att växa och har stora planer för framtiden!


Antal medarbetare 2023: 450
Omsättning 2023: 1,8 miljarder SEK


Här saknas innehåll

Företag

IV Produkt

Placering

Kronobergs län, Växjö

Bransch

Ingenjör, Verkstad/Industri

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

18 augusti 2024

Kontaktinformation

Fredrik Wolff

fredrik.wolff@ivprodukt.se+46 (0) 70-695 88 17Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela