← Översikt
Skiftmekaniker logo

Skiftmekaniker

En dag i livet med oss!

Som Mekaniker tar du dig an ansvaret att säkerställa vår produktion Tillsammans med ditt skiftteam bestående av ca 12 andra kollegor med andra kompetenser.
Ditt skift ansvarar för hela processen från spån till färdig spånskiva där du bidrar genom att underhålla, laga och byta maskinella delar i vår process med syfte att minimera tid vår produktion står stilla.
Som mekaniker arbetar du 5-skift och det innebär att stor del av arbetstiden driver du och ditt skift processen, förbättringsarbete och problemlösning självständigt där din kompetens är unik i gruppen.

Vi använder oss av alkohol och drogtest vid anställning.


Så vem är du?

Tillsammans, Enkelhet och Ansvar är exempel på värderingar hos oss, det innebär att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt imorgon. Arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande exempelvis i trånga utrymmen och arbete med skyddsutrustning, detta kan kräva att du ”knyter handen i fickan” och bidrar med energi och arbetsmoral till ditt team. Eftersom din kompetens är unik i ditt team så krävs det att du kan leda dig själv, prioritera arbetsuppgifter och arbeta proaktivt.
Du är ansvarsfull, ödmjuk och gillar ordning och reda för att skapa säkerhet på vår gemensamma arbetsplats.


Din profil:
Vi ser gärna att du har erfarenhet av underhåll i en industrimiljö. 
Eller du kanske har hög mekanisk/teknisk förståelse, är praktiskt lagd och en problemlösare?

Gymnasieutbildning med inriktning verkstad eller fordon är meriterande, det är även kunskaper inom pneumatik och hydraulik.

God kännedom om felsökningsteknik och reparation inom maskinmekanik är önskat.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.


IKEA Industry Hultsfred AB

Har du en passion för att jobba med människor och produktion?  Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

Företag

IKEA Industry Hultsfred AB

Placering

Blekinge län, Kalmar län, Kronobergs län

Bransch

Verkstad/Industri

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

3 december 2023

Kontaktinformation

Erik Freij

0495 75 51 47

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela