← Översikt
Svetsare/plåtslagare logo

Svetsare/plåtslagare

ARBETSUPPGIFTER

Vill du utvecklas som svetsare, ha ett omväxlande arbete och utgöra en viktig spelare i vårt lag? Då har vi tjänsten för dig! Vi behöver stärka upp vår bemanning i produktionen och säker därför ytterligare en medarbetare till vårt team på Eurosteel i Oskarshamn. Vi söker svetsare/plåtslagare som har erfarenhet av att svetsa MIG, MAG, TIG & pinne. Som svetsare/plåtslagare ingår du i ett arbetslag så det krävs att du som person är flexibel och har lätt för att samarbeta.Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande roll i ett spännande bolag. Du blir en viktig del i ett väl sammansvetsat team med högt i tak. Arbetet hos oss är självständigt och stimulerande. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta dagtid.


KVALIFIKATIONER

Vem är du? En industriell bakgrund, lämpligen från verkstadsindustrin, är meriterande med en god teknisk förståelse samt kunskap att läsa konstruktionsritningar. Som person har du ett utpräglat serviceintresse med hög ansvarskänsla. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du behärskar svenska i tal och skrift då det är viktigt att du kan förstå och tolka instruktioner, ritningar och säkerhetsföreskrifter.


ÖVRIGT

För mer information om oss - besök gärna vår hemsida: www.eurosteel.se

Eurosteel Oskarshamns industriverksamhet utför bland annat svetsning, blästring och målning på platsen som en gång var Oskarshamnsvarvet. Vi arbetar i grovplåt och hanterar stora projekt. Produktionshallen är avsedd för både storskaliga och mindre konstruktionsprojekt och möjliggör året-runt montering och svetsning av stålkonstruktioner i en kontrollerad miljö.

Företag

Eurosteel Oskarshamn AB

Placering

Kalmar län

Bransch

Verkstad/Industri

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

30 maj 2024

Kontaktinformation

Göte Nilsson

gote.nilsson@eurosteel.se0491-57662Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela