← Översikt
Lärare i idrott och hälsa årskurs 4-6 på Dalsjöskolan logo

Lärare i idrott och hälsa årskurs 4-6 på Dalsjöskolan

Välkommen till Dalsjöskolan! 

Vi söker nu dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa för årskurs 4-6 och vill bli en del av oss. Dalsjöfors ligger ca 15 min. från Borås centrum. Bussar går ofta var 15/30 minut.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Dalsjöskolan är en skola där personal och elever trivs och är trygga. Vi arbetar för goda, ökade studieresultat för eleverna. Dalsjöskolan är en 4-9 skola med en KSU-grupp, uppdelad i olika enheter där högstadiet har en egen rektor och biträdande rektor. Mellanstadiet har också en rektor och en biträdande rektor. Vi har tre paralleller med ca 22-25 elever i varje klass. Skolan är en arbetsplats med positiv och engagerad atmosfär och ett driv för elevernas bästa. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas i din roll.

På skolan är ni fyra idrottslärare som arbetar. En hel del planering och bedömning görs tillsammans både på skolan men även övergripande i Borås stad. Vi erbjuder idrottshall, Dalsjöbadet, utomhusplaner och natur för friluftsliv på och i närheten av skolan.

Inför höstterminen 2024 står skolan inför en nystart. Vi har påbörjat en fördjupad utveckling tillsammans kring både måluppfyllelse och värdegrund. Där vi i regelbundna konferenser arbetar tillsammans kollegialt.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 13 augusti 2024.


Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att vara lärare i idrott och hälsa på mellanstadiet och följa dina elever genom årskurserna 4-6. I ditt arbete planerar, genomför och utvärderar du din undervisning enskilt och tillsammans med dina kollegor. 

Du ingår i ett arbetslag för mellanstadiet där ni lär av varandra och löser utmaningar tillsammans. Du ingår även i ett mindre arbetslag för idrott och hälsa.

Vi utvecklar samarbete och vårt arbete via våra resultat och analyserar för att hamna rätt och öka elevernas kunskaper och därmed måluppfyllelse.


Du som söker

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-6 i idrott och hälsa. 

Då vi är en treparallellig skola där personalen arbetar tätt ihop är det viktigt att du är en god lagspelare som är duktig på att samarbeta med dina kollegor med elevers måluppfyllelse som främsta, gemensamma fokus. Du är en kompetent lärare som är trygg i ditt ledarskap. Genom att du arbetar med tydlighet och goda relationer till eleverna bidrar du till en god lärandemiljö som ger förutsättningar till elevers kunskapsutveckling. Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din pedagogiska kompetens. Du uppskattar att vara lärare och att möta barn med olika bakgrund och förutsättningar. 

Ta tillvara på denna chans att vara med på vår/din utvecklingsresa, där vi tillsammans med eleverna når fantastiska höjder på alla olika sätt.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Lena Jakobsson, rekryterande chef 
E-post: lena.jakobsson@boras.se 
Telefon: 033-355138

Facklig företrädare, sveriges lärare 
Telefon: 033-357683


Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad 

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-30.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

30 maj 2024

Kontaktinformation

Lena Jakobsson, rekryterande chef

033-355138Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela