← Översikt
Enhetschef inom hemsjukvården, inriktning rehabilitering, Sociala omsorgsförvaltningen logo

Enhetschef inom hemsjukvården, inriktning rehabilitering, Sociala omsorgsförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda. Där saker och ting händer och där du som chef kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Du kommer arbeta med en närvarande chef i nya fräscha lokaler i Borås centrum där du sitter nära dina medarbetare och får förutsättningar att tillsammans med din chefskollega utöva ett närvarande ledarskap.


Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Föräldravikariat under ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde 2023-12-01 eller efter överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som chef blir att ansvara för systematiskt kvalitetsarbete för att säkerställa god och säker vård för patienterna samt att bedriva utvecklingsarbete av enhetens arbete. Rollen som enhetschef kommer innebära mycket samverkan och samarbete med andra enheter, förvaltningar och myndigheter, såväl internt som externt.

Du har arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar, du kommer vara chef för enhetens 20 medarbetare som är arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehab assistenter och metodhandledare. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp med verksamhetschef som din närmsta chef.


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet från- och goda kunskaper inom funktionshinder och /eller socialpsykiatriområdet, samt tidigare erfarenhet av chefskap. I rollen ser vi ditt ledarskap som en nyckelegenskap, både avseende erfarenhet och personlighet.

För dina medarbetare är du en förtroende- och trygghetsskapande chef som samtidigt kan vara tydlig. För dig är det självklart att verka i en linjeorganisation och verkställa samt följa upp politiskt fattade beslut.

Du behöver ha en positiv människosyn med förmåga att entusiasmera och utveckla andra så att uppsatta mål nås. Eftersom rollen innebär mycket samverkan såväl internt som externt ser vi det som självklarhet att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer med dina samarbetspartner. Körkort är ett krav.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Susanna Sprigg, verksamhetschef
Telefon: 033-35 77 33

Borås Stads växel, facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Vi erbjuder dig möjlighet till utökade semesterdagar genom semesterväxling, samt ett förmånligt flex-avtal som gör att du kan förena arbete med privatliv. Du får tillgång till friskvårdsbidrag och till fria bad i Borås Stads badanläggningar, förmånscykel och olika aktiviteter som personalföreningen Merkraft ordnar. Hos oss får du ett arbete som ger mycket tillbaka då det du gör i ditt dagliga arbete förändrar många människors liv till det bättre.
Läs mer om Borås Stads personalförmåner

Borås Stad investerar i sina chefer och för att ytterligare stärka ditt ledarskap kommer du ingå i Borås Stads gedigna ledarutvecklingsprogram. Du kommer även att medverka och vara aktiv i flera olika chefsforum, inom förvaltningen och inom Borås Stad.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Borås Stad har upphandlade avtal.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-10-04.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Ledning/Chefer

Anställningsform

Visstid

Sista ansökningsdag

4 oktober 2023

Kontaktinformation

Susanna Sprigg, verksamhetschef

033-35 77 33Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela