← Översikt
Lärare i engelska på Björkhöjdskolan 7-9 logo

Lärare i engelska på Björkhöjdskolan 7-9

Din nästa arbetsplats


De unga i Borås blir fler. Därför öppnade vi Björkhöjdskolan 7-9 hösten 2021. Björkhöjdskolan är en F-9 skola med hörselprofil. Skolan har två rektorer och är uppdelad i två enheter, F-6 och 7-9.

Kunskap, samarbete och omvärldskontakter är viktigt inför framtiden. Vi vill att eleverna ska nå så långt de kan och utmanas på sin nivå. Våra klassrum är nyrenoverade och salarna för NO, hemkunskap, slöjd, musik och bild har dessutom ny utrustning. Idrottshallen är stor och skolmaten lagas på skolan. Björkhöjdskolan 7-9 ligger centralt med naturen runt hörnet.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 12 augusti 2024.

Dina arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i engelska och ytterligare ämne beroende på din behörighet i årskurs 7-9. Vi förväntar oss att du är väl förtrogen med skolans styrdokument, och att du har fokus på mål, resultat och kvalitet. Du agerar självständigt och ser hur du via din undervisning utmanar eleverna på ett positivt sätt till lust att lära och möjlighet att lyckas.

Du har höga och positiva förväntningar på alla elever. Ditt förhållningssätt är motiverande och du arbetar med stort elevinflytande för att ge eleverna olika möjligheter att utvecklas. Du trivs med att möta ungdomar med olika bakgrund och förutsättningar. Det visar du genom att din undervisning planeras, genomförs och utvärderas utifrån elevernas behov.

Du arbetar mycket bra tillsammans med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt samt löser eventuella meningsskiljaktigheter och konflikter lugnt och konstruktivt och utgår från ett lågaffektivt bemötande. Som person har du också god självinsikt och är villig att utvecklas inom området samt tillsammans med övriga kollegor på enheten.


Du som söker


Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska i årskurs 7-9. Vi ser gärna att du även är behörig i ytterligare ämne i årskurs 7-9. 

Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt samt har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Dina ledaregenskaper är goda och du har en god förmåga att enskilt och tillsammans med kollegor stödja elever i deras allsidiga kunskapsutveckling och lärande i ditt ämne. Som person planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du får eleverna att tro på sig själva genom kontinuerlig feedback samt är lyhörd för dina elevers åsikter och behov.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Fanny Olausson, rekryterande chef 
E-post: fanny.olausson@boras.se 
Telefon: 033-358012

Facklig företrädare, sveriges lärare 
Telefon: 033-357683


Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-22.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

22 maj 2024

Kontaktinformation

Fanny Olausson

Telefon: 033-358012Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela