← Översikt
Enhetschef mekanisk verkstad, Servicekontoret logo

Enhetschef mekanisk verkstad, Servicekontoret

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Fordon-Förråd-Verkstad arbetar cirka 40 medarbetare och verksamheten är indelad i områdena; fordonshandläggning, förråd, fordonsverkstad och mekanisk verkstad. Vi söker nu en enhetschef till mekanisk verkstad.

Mekaniska verkstaden är inriktad på konstruktion, tillverkning och reparationer av allehanda kommunaltekniska installationer, d.v.s. allt inom plåt och stål; både ute och inne, samt svarv, fräs och svets. Personalen jobbar också både ute och inne. Inomhus, för att tillverka konstruktionerna, utomhus för att montera balkar, brofästen, staket och annat. Vi kan hantera även stora jobb. I den stora bredden av våra arbetsuppgifter ingår även klottersanering av olika underlag på fasader, i tunnlar, på brospann, m.m.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för verksamhetens resultat, ekonomi, arbetsmiljö och personal. Du kommer att arbetsleda nio verkstadsmekaniker och en ingenjör. Inom ramen för ett aktivt ledarskap genomför du medarbetar- och lönesamtal, personalmöten/arbetsplatsträffar, etc. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa arbetsuppgifter, såsom offerering, fakturering, analyser och utvärderingar, mm.


Du som söker

Du har lägst gymnasieutbildning, med inriktning mot maskinteknik, plåt och svets eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Krav är: B-körkort, dokumenterad erfarenhet av arbetsledning med personal,- verksamhet och budgetansvar samt kunskaper inom IT och Officepaketet. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom maskinteknik, svets och ledarskap. Tidigare arbetslivserfarenhet inom EN 1090-1 är också meriterande.

Som enhetschef är du självgående, driven och lyhörd och du har både intresse och förmåga att leda och utveckla medarbetare och verksamhet i en positiv anda. Eftersom du kommer att ha daglig kontakt med våra beställare och verksamheter är det därför av stor vikt att du är relationsskapande och har ett starkt kundfokus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Arne Stepanov, avdelningschef
Telefon: 033-35 70 94

Daniel Cavrak, facklig företrädare för vision
Telefon: 033-35 53 32

Peter Glader, facklig företrädare för ledarna
Telefon: 0708-85 98 88

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-09-27.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Ledning/Chefer

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

27 september 2023

Kontaktinformation

Arne Stepanov, avdelningschef

033-35 70 94Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela