← Översikt
Fritidsledare på Bodaskolan F-6 logo

Fritidsledare på Bodaskolan F-6

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Bodaskolan är en plats där människor från många olika kulturer möts. Vi jobbar för att alla ska ges utrymme, lust och möjlighet att utvecklas och där alla känner sig trygga, uppskattade och delaktiga. 

Kännetecknande för Bodaskolan är goda relationer, engagerade vuxna, som utgår från en helhetssyn på elevens utveckling, och elever som trivs och upplever att de lär sig mycket. 

Om du är intresserad av att ansvara för ökad rörelse i vardagen för skolans elever, du är en god ledare och förebild, och tycker att daglig rörelse är viktig för eleverna, då är det här jobbet för dig.


Din anställning

Anställningsform: Särskild Visstidsans på heltid. 2024-08-12 till 2025-02-12.


Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att organisera rastverksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Du ska aktivt och systematiskt arbeta med organiserad rastverksamhet. Du ska kunna planera och genomföra olika aktiviteter med en barngrupp. En del av uppdraget kommer också att vara riktat mot elever med särskilda behov. 

Du kommer ingå i skolans trivselgrupp där ni målmedvetet och strukturerat arbetar med organiserad rastverksamhet och med elevinflytande. 

På eftermiddagen kommer du tillsammans med pedagoger på fritidshemmet att ansvara för elever på fritidshemmet. Arbetet innebär att planera och utveckla det pedagogiska arbetet enskilt, tillsammans med kollegor, arbetslaget och enheten. Du arbetar dagligen för att skapa en trygg, stimulerande och lärorik undervisning för våra elever samt arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter som tillhör läraryrket.


Du som söker

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som fritidsledare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Du ska vara en given ledare som skapar intresse, engagemang och delaktighet under rasterna. Vi förväntar oss att du är väl förtrogen med skolans styrdokument.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Pia Aspegren, rekryterande chef 
E-post: pia.aspegren@edu.boras.se 
Telefon: 0734327270

Facklig företrädare, kommunal 
Telefon: 010-4428627


Läs mer om oss och hur det är att arbeta inom grundskola i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-30.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

30 maj 2024

Kontaktinformation

Pia Aspegren, rekryterande chef

0734327270Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela