← Översikt
Lärare i förskoleklass på Kristinebergskolan logo

Lärare i förskoleklass på Kristinebergskolan

Din nästa arbetsplats


Kristinebergskolan är en F-6 skola med ca 430 elever belägen centralt i Borås. Vi har en treparallellig skolverksamhet som även innefattar 4 fritidshemsavdelningar. Vi arbetar i arbetslag och eftersträvar ett tätt samarbete mellan årskurser och avdelningar. Vi har erfaren personal som tillsammans med eleverna skapar en bra miljö för lärande genom ett gemensamt förhållningssätt och gemensamma trivselregler. Våra elever har tillgång till en stor skolgård, fotbollsplaner och närliggande idrottsplats som främjar fysisk aktivitet och kreativ utomhusvistelse. Skolans värdeord trygghet, kunskap och ansvar genomsyrar hela verksamhetsdagen.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 8 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter


Som förskollärare kommer du tillsammans med en kollega ansvara för undervisningen i en av våra förskoleklasser. Ni kommer även ha ett mycket nära samarbete med både parallellklass och åk 1. Verksamheten utgår ifrån gällande kursplaner och styrdokument med stort fokus på att väcka nyfikenheten för lärande och elevernas sociala utveckling. 

Utöver det dagliga arbetet i elevgrupp är du ansvarig för planering, uppföljning och utvärdering av verksamheten. Du kommer att samarbeta både inom och utom din egen profession, i arbetslaget och med kolleger på andra funktioner på skolan. Du är med och utvecklar skolans verksamhet med fokus på förskoleklassverksamheten. Utöver tiden i förskoleklass förekommer arbetstid i fritidshemsverksamheten.


Du som söker


Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass alternativt förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du arbetar målstyrt och har god samarbetsförmåga, tar ansvar, är flexibel och initiativrik. Du är duktig på att kommunicera och skapar goda relationer med både elever, föräldrar och kollegor.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Lisa Lorentzon, rekryterande chef 
E-post: lisa.lonqvist.lorentzon@edu.boras.se 
Telefon: 033-357946

Sveriges lärare, facklig företrädare 
Telefon: 033-357683


Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-27.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

27 maj 2024

Kontaktinformation

Lisa Lorentzon

Telefon: 033-357946Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela