Kock till Återbruk
Återbruk arbetar för att människor genom arbetsträning på sikt ska uppnå egen försörjning. Verksamheten innefattar arbetsträning och rehabiliterande insatser som kan ske i from av praktik eller en arbetsmarknadsanställning. Enheten består av olika verksamheter där handledarens roll är att handleda och stötta deltagare under arbetsträning. Enheten utgörs av 22 handledare, tre teamledare, två arbetsterapeuter och en enhetschef. Enheten jobbar med införandet av ett arbetssätt som bygger på den senaste forskningen inom arbetsträningsområdet och fokuserar på att utveckla kvalitetssäkrade behovsstyrda insatser.
Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Enligt överenskommelse.
Du ansvarar för att utveckla restaurangverksamheten tillsammans med din kollega. Du tillagar ett mindre antal luncher samt ansvarar för att servicen är god i samband med försäljning av lunch, frukost och fika. Du ska ha goda kunskaper i egenkontroll och livsmedelshygien, samt praktisk och teoretisk kunskap i detta. I ditt uppdrag har du stort fokus på att praktiskt och pedagogiskt handleda deltagare i restaurangköket. Deltagarna har initialt låg arbetsförmåga och/eller är språksvaga, du handleder i syfte att pröva och utveckla deras arbetsförmåga och färdigheter. I uppdraget ansvarar du för enskilda deltagares arbetsträning utifrån en individuell genomförandeplan som kontinuerligt följs upp och revideras. Du medverkar vid uppföljningssamtal med både interna och externa samverkanspartners.
För uppdraget krävs fullgjord kockutbildning och B-körkort. Erfarenhet av arbetsledning inom området är meriterande. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara strukturerad och initiativtagande. Du är social och har lätt att bygga förtroendefulla relationer med både kollegor, deltagare och samverkanspartners.
Nyckeln till framgång i rollen som handledare är ett professionellt förhållningssätt och en stor tilltro till deltagarens egna styrkor och förmågor. Vi kommer därför sätta stort värde på personlig lämplighet och egenskaper såsom gott bemötande, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling, Vårt erbjudande - Borås Stad (boras.se)
Är du redo att använda dina matlagningsfärdigheter och samtidigt dela med dig av dina kunskaper? Då är det dig vi söker! Vänta inte med din ansökan!
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju med kort varsel.
Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:
Dajana Segota, rekryterande chef
E-post: dajana.segota@boras.se
Telefon: 033-355858
Rano Said, facklig företrädare, vision
E-post: rano.said@boras.se
Telefon: 033-358999
Frida Nermansson, facklig företrädare, kommunal
E-post: frida.nermansson@edu.boras.se
Telefon: 073-4328767
Anna-Maria Lillvik, teamledare
E-post: anna.maria.lillvik@boras.se
Telefon: 033-353045
Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.
Vi vill ha din ansökan senast 2024-06-07.
I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.
Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.
Företag
Borås Stad
Placering
Västra Götalands län, Borås
Bransch
Hotell/Restaurang/Turism
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökningsdag
7 juni 2024
Kontaktinformation
Dajana Segota
Telefon: 033-355858HemsidaVi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.
Dela