← Översikt
Lärare i förskoleklass på Målsrydskolan logo

Lärare i förskoleklass på Målsrydskolan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Målsrydskolan är en liten, trivsam skola nära till natur och utemiljö. Hos oss finns förskoleklass, fritidshem och skola för årskurs 1-6. Vi på Målsrydskolan vill att elever och vuxna ska känna inspiration genom demokratiska arbetssätt. Vi är lyhörda inför elevers förkunskaper och intressen samt gör eleverna delaktiga i sin egen utveckling. Ett målfokuserat arbete där eleverna ser sin egen utveckling. Alla ska utvecklas utifrån sin individuella förmåga samt äga och ta ansvar för sitt eget lärande. Genom vårt likabehandlingsarbete som utgår från diskrimineringsgrunderna samverkar personal och elever för en trygg skola.


Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat 2024-08-12 till 2025-06-18


Dina arbetsuppgifter

Du kommer planera, genomföra och utveckla verksamheten i enlighet med förskoleklassens läroplan och andra styrdokument. Du ansvarar för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Du ingår i ett arbetslag som sträcker sig från förskoleklass till årskurs 6 där ni tillsammans arbetar med verksamhetsövergripande frågor. Viss del av arbetstiden är förlagd till fritidshemmet som bedrivs i egna lokaler på skolan. 


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass alternativt förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du ska vara engagerad och tydlig. Du ska kunna se varje elevs behov och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar, så att varje elev kan utvecklas efter sin förmåga. Vi jobbar i arbetslag så vi behöver dig som gillar att samarbeta, är flexibel och gillar nya utmaningar. Vi ser även att du har goda ledaregenskaper, är trygg och har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och övrig personal på skolan.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Therése Costinger, rekryterande chef 
E-post: therese.costinger@boras.se 
Telefon: 0721600581


Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-06-05.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

5 juni 2024

Kontaktinformation

Therése Costinger, rekryterande chef

0721600581Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela