← Översikt
Måltidsbiträde till Sven Eriksongymnasiet logo

Måltidsbiträde till Sven Eriksongymnasiet

Din nästa arbetsplats


Sven Eriksonsgymnasiet erbjuder utbildning inom Ekonomiprogrammet, Entreprenörsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet inriktning Fritid och hälsa, International baccalaureate, Teknikprogrammet, Teknik spets, T4, Språkintroduktion, IMA-ast samt nationella och lokala idrottsutbildningar. Skolan har också stödverksamheten Torget för elever inom autismspektraområdet som går på nationella gymnasieprogram.

Totalt studerar ca 1350 elever på våra program. Skolan har ca 145 medarbetare och den pedagogiska personalen är organiserad i såväl programlag som ämneslag. Skolan har också en väl fungerande elevhälsoorganisation, ett bra bibliotek, en serviceorganisation som innehåller kost, lokalvård, vaktmästeri, IT och administrativt stöd.

Förutom gymnasiechefen består skolledningen av fyra rektorer och en enhetschef för stöd och service. Trivsel, höga förväntningar och kvalitet är nyckelord för Sven Eriksonsgymnasiet.

Skolan är centralt belägen i Borås och Resecentrum är närmsta granne vilket underlättar för de som pendlar. Ytterligare information om skolan finner du via Borås stads hemsida.


Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat med tillträde från och med 2024-08-19 dock som längst till och med 2025-06-13.

Dina arbetsuppgifter


På skolan har vi ett tillagningskök som dagligen lagar lunch till cirka 900 elever. Du kommer tillsammans med kökspersonalen, som består utav köksmästare, kockar och måltidbiträden, ansvara för den dagliga driften. I arbetet som måltidsbiträde ingår bland annat förberedelser av grönsaker till salladsbordet, städning, diskning, rengöring samt egenkontroll enligt ett rullande schema. Vi har även ett café som bland annat säljer smörgåsar, drickor etc så kassaarbete kan förekomma.


Du som söker


I rollen som måltidsbiträde ser vi det som ett krav med tidigare erfarenhet från restaurang eller storkök. Du kan även uttrycka dig väl i det svenska språket , både i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet. Som person är du glad, positiv och en lagspelare, har lätt för att lära nytt och är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

David Reinholdsson, enhetschef, stöd och service 
Telefon: 033-35 59 12


Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Läs mer om Borås Stads personalförmåner.

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära.

Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-31.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Hotell/Restaurang/Turism

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

31 maj 2024

Kontaktinformation

David Reinholdsson

Telefon: 033-35 59 12Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela