← Översikt
Biträdande rektor på Anpassad grundskola Fjärding 1-9 logo

Biträdande rektor på Anpassad grundskola Fjärding 1-9

Din nästa arbetsplats


Anpassad grundskola Fjärding 1-9 är en plats där alla ska känna sig trygga och välkomna. Vår gemensamma värdegrund bygger på trygghet, omtanke, ansvar och delaktighet. Värdegrunden ska bidra till en god arbetsmiljö och ge en stabil grund för inlärning.

Vi delar lokaler med grundskolan på Fjärdingskolan och på Bodaskolan. Våra elever i årskurs 1-6 har sin skolgång och fritidsverksamhet på Fjärdingskolan medan 7-9 eleverna har sin skolgång och KTS (korttidstillsyn) på Bodaskolan.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter


Som biträdande rektor vill vi att du tillsammans med rektor och övriga kollegor skapar en trygg och lärorik miljö för våra elever, där lärande och utveckling står i centrum.

Uppdraget innebär att utöva ett ledarskap nära elever och medarbetare och att ingå i skolledningen. Biträdande rektor fokuserar på skolans kärnprocesser och arbetar dagligen med att göra skillnad för eleverna. Du kommer att vara en pedagogisk ledare och förebild för medarbetarna och ha mycket fokus på utbildning och kunskapsutveckling.

Du leder, samordnar, följer upp och utvärderar verksamheten i enlighet med skolans styrdokument, uppdrag, vision och verksamhetsidé. Rollen inneb. är att du i hög grad är operativ under delegerat ansvar och förväntas agera självständigt med stöd av rektor och andra stödfunktioner. I uppdraget ingår administrativa uppgifter som schemaläggning, rekrytering samt personalansvar för delar av personalgruppen samt att du ersätter rektor vid dennes frånvaro.


Du som söker


För tjänsten krävs att du har lärarlegitimation och erfarenhet av att arbeta inom anpassad grundskola. Om du utöver erfarenhet av anpassad grundskola även är utbildad speciallärare eller specialpedagog med inriktning intellektuell funktionsnedsättning alternativt utvecklingsstörning ser vi det som meriterande. 

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är bra på att skapa goda och förtroendefulla relationer med kollegor, elever, vårdnadshavare och andra externa kontakter. För att klara ditt uppdrag är det också viktigt att du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter, att du kan strukturera, dokumentera och följa upp ditt arbete. Vi ser också att du har goda kunskaper och vana att arbeta i olika digitala system.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Helen Stomberg, rekryterande chef 
E-post: helen.stomberg@boras.se 
Telefon: 033-357091, 0768887091

Facklig företrädare, sveriges lärare 
Telefon: 033-35 76 83

Anna Wikman, sveriges skolledare 
Telefon: 0768-88 86 46

Bosse Leskinen, sveriges skolledare 
Telefon: 033-35 79 96


Läs mer om Borås Stad som arbetsgivareAnsökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-31.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Ledning/Chefer

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

31 maj 2024

Kontaktinformation

Helen Stomberg

Telefon: 033-357091,Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela