← Översikt
Lärare i fritidshem på Sjömarkenskolan logo

Lärare i fritidshem på Sjömarkenskolan

Din nästa arbetsplats


Sjömarkenskolan är en lugn och trivsam F-6 skola med ungefär 430 elever. Skolans fritidshem består av tre avdelningar: förskoleklass, 1-2 samt 3-6. Vi som arbetar på Sjömarkenskolan ansvarar tillsammans för att varje enskild elev utvecklas, allsidigt utifrån sina förutsättningar så långt som det är möjligt. Det gör vi genom att arbeta för elevers hälsa och trygghet, samt genom att vi som arbetar här ständigt lär nytt för att utveckla och förbättra vår verksamhet. Skolan är nyligen ombyggd och renoverad vilket innebär att verksamhetens bedrivs i fina och fräscha lokaler. Om du inte har bil så tar du tar dig lätt till oss med buss som stannar precis utanför skolan.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 5 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter


I arbetsuppgifterna ingår att organisera en lärande, utvecklande och meningsfull fritid för eleverna på Sjömarkenskolan. Tillsammans med arbetslaget planerar du verksamheten utifrån läroplanen och följer upp och utvärderar kvaliteten på fritidsverksamheten. I arbetet ingår också att tillsammans med arbetslaget delta i utvecklingsprocesser som syftar till att förbättra den verksamhet vi erbjuder. Under skoltid undervisar våra lärare i fritidshem i ett ämne där man har behörighet, samverkar i klass eller ansvarar för rastaktiviteter. Tjänsten avser arbete inom fritidshemmets alla åldersgrupper.


Du som söker


Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för fritidshem alternativt legitimerad förskollärare. För uppdraget krävs ett engagemang för att skapa en stimulerande och meningsfull fritid för våra elever. Du har en kreativ förmåga och är idérik när det gäller att planera innehållet i undervisningen, och har samtidigt förmåga att arbeta strukturerat för att omvandla idéer till handling. Du är också en person som tar ansvar, har förmåga att samarbeta genom öppen kommunikation och ett inlyssnande förhållningssätt, men också förmåga att arbeta självständigt när så krävs. Du är positivt sinnad, är duktig på att skapa goda relationer med både elever, föräldrar och kollegor och är professionell i ditt bemötande.

På Sjömarkenskolan är du i första hand lärare i fritidshemmet och det är i den rollen du ska utvecklas i. Vi vill att du ska hitta en plats där just dina styrkor kan utvecklas och där du kan växa.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Facklig företrädare, sveriges lärare 
Telefon: 033-357683

Henrik Lannö, rekryterande chef 
E-post: henrik.lanno@boras.se 
Telefon: 0734327694


Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Intervjuer sker löpande.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-05-27.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

27 maj 2024

Kontaktinformation

Henrik Lannö,

Telefon: 0734327694Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela