← Översikt
Elevassistent på Myråsskolan logo

Elevassistent på Myråsskolan


Vill du ha ett varierande och betydelsefullt arbete? Sök då tjänsten som elevassistent på Myråsskolan!  

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden, hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter samt därutöver kunniga kollegor. Skolan lägger stor vikt vid samarbete, vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Myråsskolan är en F-6 skola som ligger i ett naturnära område, där ett gott klimat bland personal och elever är ett kännetecken. Med respekt och trygghet utvecklas eleverna till lärande, aktiva och ansvarskännande individer. På Myråsskolan ser vi olikheter som en tillgång och trygghet och allas lika värde är i fokus.

Myråsskolan växer och har genomgått en omfattande om- och tillbyggnad vilket innebär att du kommer att få vara med i uppstarten av nya Myråsskolan. Skolan består av 4 fritidsavdelningar där varje årskurs har sin egen fritidsverksamhet.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 12 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att ha särskilt fokus på enskild elev i lågstadiet. Som stöd för enskild elev följer du eleven i undervisningen, har ibland enskild undervisning samt följer eleven på raster och övergångar. Du kommer ha nära samarbete med flera lärare och även kontakt med vårdnadshavare. Du kommer också att arbeta i skolans fritidshem på morgon och eftermiddag.

I rollen som elevassistent är du ett gott föredöme och en trygg vuxen, du är aktiv och delaktig i elevernas vardag samt bidrar med stabilitet, struktur och rutiner. 


Du som söker

Du som söker har relevant gymnasiekompetens, till exempel barn- och fritid, elevassistentutbildning alternativt stödpedagogsexamen eller socialpedagogsexamen från folkhögskola eller yrkeshögskola. För tjänsten är det meriterande om du har kunskap och erfarenhet NPF. 

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap, ser möjligheter och utgår från elevens styrkor. Du är flexibel, kreativ, strukturerad och gillar utmaningar. Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Linda Ferm, rekryterande chef 
E-post: linda.ferm@boras.se 
Telefon: 033-353910

Facklig företrädare, kommunal 
Telefon: 010-4428627


Läs mer om oss och hur det är att arbeta inom grundskola i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-07-24.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

24 juli 2024

Kontaktinformation

Linda Ferm, rekryterande chef

033-353910Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela