← Översikt
Lärare musik åk 1-6 på Sjömarkenskolan logo

Lärare musik åk 1-6 på Sjömarkenskolan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Sjömarkenskolan är en lugn och trivsam F-6 skola med ungefär 430 elever. Vår skola beskrivs ofta som en skola där man snabbt känner sig hemma och en skola med höga ambitioner. Skolan är nyligen ombyggd och renoverad vilket innebär att verksamheten bedrivs i fina och fräscha lokaler.

Hos oss ska elever trivas och må bra. Vi som arbetar på Sjömarkenskolan jobbar tillsammans för att lyckas med det. Vi arbetar också ständigt för att lära oss nytt så att vi kan skapa goda förutsättningar för alla elever att lära och utvecklas så långt som möjligt. 

Om du inte har bil tar du dig lätt till oss med buss som stannar precis utanför skolan. 


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 13 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Sjömarkenskolan söker dig som är legitimerad lärare eller grundlärare i fritidshem med behörighet att undervisa i musik i årskurs 1-6. Hos oss får du tillgång till en välutrustad musiksal där du bedriver din undervisning. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra och följa upp undervisningen för att säkerställa att eleverna utvecklas och lär sig så mycket som möjligt. Du har också en viktig roll när det gäller högtidsdagar och firanden där sång och musik ingår. 


Du som söker

Vi söker nu dig som är legitimerad lärare eller grundlärare i fritidshem med behörighet att undervisa i musik i årskurs 1-6. Ditt ledarskap präglas av omtanke och goda relationer i kombination med tydlighet och struktur. Du jobbar gruppstärkande och står för stimulerande undervisning som motiverar elever att vilja lära och utvecklas. Du gillar ditt jobb och brinner för dina elever. Du har förmåga att känna in gruppens och enskilda elevers behov, liksom förmåga att samarbeta nära med vårdnadshavare och kollegor på skolan.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Therése Johansson, rekryterande chef 
E-post: therese.jo.johansson@boras.se 
Telefon: 033-358848

Sveriges lärare, facklig företrädare 
Telefon: 033-357683


Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-07-12.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

12 juli 2024

Kontaktinformation

Therése Johansson, rekryterande chef

therese.jo.johansson@boras.se033-358848Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela