← Översikt
Barnskötare till Lillsjöns förskola, Förskoleförvaltningen logo

Barnskötare till Lillsjöns förskola, Förskoleförvaltningen

Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas.

Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan!


Din nästa arbetsplats

Kom och arbeta med oss mot en hållbar framtid!

Lillsjöns förskola öppnade i liten skala hösten 2022 och söker nu fler engagerade barnskötare som vill utvecklas i sin yrkesroll. 

Vår förskola har hållbarhet som profil och vi drivs av möjligheten att skapa en positiv framtidstro hos barnen. Vi vill både stärka och utmana deras kompetenser och intressen med stöd av vår profil och läroplanens alla delar. Vi vill också bli utmanade av både barnen och varandra, tillsammans vågar vi tänka och pröva nytt. Att arbeta med barnens inflytande är viktigt. Respekt, nyfikenhet och förståelse är ord som syns i vårt förhållningssätt. Barnen är framtidens problemlösare därför behöver pedagogerna tänka både här och nu, samtidigt som vi tänker framåt. Med hållbarhet i fokus skapar vi en hållbar arbetsplats där alla, både vuxna och barn, mår bra och utvecklas tillsammans.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse


Dina arbetsuppgifter

Som barnskötare har du tillsammans med ditt arbetslag och kollegor ansvar för att genomföra målinrikad undervisning och du deltar i planering, uppföljning, analys och utvärdering av er verksamhet utifrån gällande styrdokument. Du har erfarenhet av att arbeta som ordinarie barnskötare där du aktivt bidragit till planering, genomförande och uppföljning av arbetet.

Du arbetar dagligen med att skapa en trygg, rolig och lärorik undervisning och miljö för våra barn. Vi lägger stor vikt vid att du vill vara delaktig att utveckla och utforma våra lärmiljöer i förskolan

Du arbetar aktivt med att främja barnens förmåga att vara delaktiga och utöva inflytande över sin utbildning genom att lyssna in barns uppfattningar, åsikter och behov. 


Du som söker

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan. Du samverkar på ett professionellt och förtroendeingivande vis med såväl vårdnadshavare som kollegor och har en vilja att förstå situationer utifrån andras perspektiv samt bidrar med en tydlig kommunikation. Du har läroplanens mål som utgångpunkt i ditt arbete handlar alltid med barnens bästa och rättigheter i fokus. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på och prioritera rätt saker.

Du utvecklas i mötet med andra människor och drivs av att både bidra med dina egna erfarenheter och din kompetens såväl som att ta del av dina kollegors.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jessica Sahlberg, rektor 
Telefon: 0734-32 84 38

Kommunal, facklig företrädare för kommunal 
Telefon: 033-35 70 00

Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska luncher, arbetskläder samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.
Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-09-22.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

22 augusti 2023

Kontaktinformation

Jessica Sahlberg, rektor

0734-32 84 38Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela