← Översikt
Produktionsmedarbetare logo

Produktionsmedarbetare

Vill du vara en del av ett stabilt och växande företag som levererar kvalitetslösningar till svensk industri? Alutrade i Växjö söker nu en engagerad produktionsmedarbetare för att stärka vårt team.


Om jobbet

Hos oss arbetar du i en mindre organisation med högt i tak och en välkomnande atmosfär där vi uppskattar varandras olikheter och likheter. Vi arbetar helhjärtat efter våra grundvärderingar – engagemang, stort kundfokus, respekt och ärlighet samt kompetens. Med tydliga mål och visioner arbetar vi efter övertygelsen att en hög trivsel på arbetsplatsen är en förutsättning för ett riktigt bra team-work! Vi strävar efter att alla medarbetare ska ha en god balans med arbete, familj och fritid.


I arbetet som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med kapning, stansning, borrning och borstgradning. Du kommer vara en del av ett roterande arbetslag, vilket innebär att arbetsuppgifterna skiftar över period. Du ser till att aluminiumprofilerna packas inför leverans till kund. Andra arbetsuppgifter är truckkörning, avsyning och kontroll av gods och att ställa maskinerna (kap- och stansmaskiner).

Som anställd på Alutrade får du ett anpassat introduktionsschema där du lär känna dina nya kollegor och får en inblick i vilka de är och vad de jobbar med.


Din profil

Vi tror att den här tjänsten passar dig som är noggrann, strukturerad och självgående. Du är engagerad som person och i det du tar dig för. Vi tror att du:

  • Har en verkstadsteknisk utbildning, alternativt erfarenhet av verkstadsarbete
  • Har truckkort
  • Kan läsa ritningar
  • Är noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter
  • Är servicemedveten och sätter kunden i fokus
  • Värderar respekt och ärlighet högt
  • Gillar att jobba i ett team med lagkänsla
  • Van att ta ansvar
  • Självgående och inte är rädd att ta egna initiativ


Det är meriterande om du har 2-4 års erfarenhet som maskinoperatör från mekanisk verkstad.


Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV som du lämnar senast den 3/6, via e-post på adress jobb@alutrade.se Ange "Produktionsmedarbetare" i ämnesfältet.

 

Frågor besvaras av VD Mattias Söderqvist på 0470-74 54 01 / 070-350 54 01

eller lager- och produktionschef Krister Ståhlgren på telefon: 0470-74 54 28 / 0726-44 24 32


Anställningsform
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-06-03
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@alutrade.se

Företag
Alutrade AB

Adress
Alutrade AB
Älgvägen 10
35104 VÄXJÖ

Om Alutrade

Alutrade är en komplett leverantör av aluminiumprofiler. Vi finns på Norremark i Växjö och är idag 38 medarbetare. Oavsett om det gäller special- eller standardprofiler så har vi rätt erfarenhet, kunnande och engagemang för att ge våra kunder den bästa lösningen. Vi är ett stabilt företag med 40 års erfarenhet av allt som rör aluminiumprofiler. Det som gör oss unika är våra medarbetare, som med stort engagemang och skicklighet guidar kunden hela vägen från produktidé till färdig komponent.

Företag

Alutrade

Placering

Kronobergs län, Växjö

Bransch

Teknik, Verkstad/Industri

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

3 juni 2024

Kontaktinformation

Mattias Söderqvist

070-350 54 01Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela